hits

Det er bare å beklage

Jeg hadde ikke tenkt til å røpe det, men må likevel: Jeg trente ikke på torsdag. Enda jeg skrev at jeg skulle det, og at jeg garantert kom til å gjøre det, nettopp fordi jeg skrev det. Men så gjorde jeg det ikke, og jeg har enda ikke trent. Jeg sitter riktignok på rent gull når det gjelder gode unnskyldninger, men jeg skal ikke komme med dem. Jeg skal ikke si dem høyt, og jeg skal ikke tro på dem selv heller, selv om de står tindrende klart for meg. 

Jeg har mer lyst til å skrive hva som ikke er årsak til at jeg ikke har trentDet er ikke fordi jeg ikke har hatt tid. Jeg har hatt tid, man har alltid tid. Det er all tenkingen som lager tidsproblemer, eller ork-problemer. Jeg tror jeg har skrevet det før, men jeg skriver det likevel igjen: Jeg kaster bort utrolig mye tid på å tenke på alt jeg skal gjøre. Man må jo planlegge litt da, jeg skjønner det. Det er noe med at det som ikke planlegges, det skjer ikke. Men det holder å planlegge det én gang. Jeg kan skrive ned planen, og så kan jeg bare følge den, ikke planlegge igjen og igjen og igjen i hodet. 

Jeg tror kanskje at det å hele tiden planlegge, får meg til å føle at jeg har kontroll. Ja, det tror jeg jaggu meg. Mens jeg planlegger noe, har jeg liksom så fin orden på livet. Og alt virker lett! Ifølge planen er alt greit å gjennomføre, og det er enkelt å forutse hvilket resultat jeg får til slutt. Men så skal det gjøres. Og der har det altså skortet i det siste. Jeg ser det nå: Jeg må venne meg til å planlegge ting bare én gang, og bli litt mer komfortabel med det å gjøre ting. Ok, det er ukas utfordring: Planlegg (det har jeg jo forsåvidt allerede gjort), OG gjennomfør (det har jeg ikke gjort). Ha en god treningsuke!

(Ja, jeg planlegger herved å trene i morgen. Nå er det planlagt, og jeg skal ikke filosofere mer over det.)

Plan Blocks Displays Targets Strategies and Plans
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cathrine Engebret

Cathrine Engebret

49, Oslo

Jeg er 49 år, er gift og har to jenter. Bor på Nordstrand i Oslo, og jobber som forlagsredaktør. Gleder meg stort til å komme i form til å løpe maraton i New York i 2018.

Kategorier

Arkiv